Salud Business Coaching heeft mij een aantal jaar geleden gevraagd om een website te ontwikkelen. Voorafgaand aan dit proces is eerst het logo in een nieuw jasje gestoken. Nadat de website was opgeleverd, heb ik Eric geadviseerd op het gebied van merkstrategie, imago en content creatie. Daarnaast sparren we regelmatig over slimme acties op het gebied van communicatie.

Eric van Berkel, het gezicht achter Salud, is zelf een creatieveling en heeft affiniteit met social media. Daarom heb ik voor hem verschillende sjablonen ontwikkeld, waarmee hij zelf mooie visualisaties kan creëren voor LinkedIn, Instagram en Twitter.

Wat zegt de klant?

Ik heb het genoegen Eva al een aantal jaren te kennen. Ze is voor mij allereerst een warme, slimme, geïnteresseerde vrouw met een groot hart. Als professional heeft ze mij geholpen het imago van mijn onderneming in lijn te brengen met de identiteit en strategie. Haar werkwijze kenmerkt zich door een heldere, frisse aanpak waar Eva echt uitdaagt en helpt de identiteit van de onderneming onder woorden te brengen en de bijbehorende strategie mee vorm te geven. In het kort kenmerkt Eva zich als iemand die een sterke strategische visie op communicatie heeft. Dit gun ik iedereen

Eric van Berkel, eigenaar Salud Business Coaching

Een greep uit de projecten voor deze opdrachtgever

Klik op de afbeelding om meer te zien.

Website ontwerp en ontwikkeling

Kerstkaart ontwerp