• Communicatiemanagement
  • Schrijven communicatiestrategie
  • Arbeidsmarktcommunicatie
  • Campagnebeheer
  • Infographics ontwerpen
  • Contentbeheer op socia media

Thuiszorg Groot Gelre maakt deel uit van mijn opdrachtgever DrieGasthuizenGroep. Met ongeveer 650 medewerkers is de thuiszorgorganisatie een grote speler in regio Arnhem.

Ik verricht verschillende werkzaamheden voor deze opdrachtgever. Een belangrijk doel is om meer thuiszorgmedewerkers te werven. Hierbij ondersteun ik op het gebied van communicatie in de vorm van advertenties, campagnes, de inzet van Google en infographics.

We werken aan het verbeteren van het imago van de thuiszorg. Veel mensen denken dat het in de thuiszorg alleen draait om ‘billen wassen’, maar het tegendeel is waar. Die boodschap verwerken we in alle campagnes en uitingen. Daarnaast focussen we ons op het onderscheidend vermogen van de organisatie ten opzichte van collega thuiszorgorganisaties. Het resultaat? Meer instroom van nieuwe medewerkers en minder uitstroom van bestaande medewerkers.

Wat zegt de klant?

Eva is een kei in haar vak Haar creativiteit en enthousiasme is groot . Binnen de thuiszorg is ze erg goed in het adviseren en communiceren naar alle stakeholders , collega’s en de cliënten met hun netwerk . Heel fijn dat ze voor de driegasthuizen/ thuiszorggrootgelre werkt
Martine Mekkink, Manager verpleging & verzorging Thuiszorg Groot Gelre

Een greep uit de projecten voor deze opdrachtgever

Klik op de afbeelding om meer te zien.

Wervingscampagne + website

Campagne verhalen van teams

Social media beheer

Infographic regionale nachtzorg

Regie foto en video

Crisiscommunicatie corona