• Communicatiemanagement
  • Schrijven communicatiestrategie
  • Implementatie van de strategie
  • Arbeidsmarktcommunicatie
  • Campagnebeheer
  • Crisiscommunicatie corona
  • Infographics ontwerpen
  • Contentbeheer op socia media
  • Begeleiding stagiaires

DrieGasthuizenGroep heeft mij in 2018 betrokken bij het project om de website  te vernieuwen. Ik fungeerde toen als verantwoordelijke voor de kwaliteit van het eindproduct. Er was een extern communicatiebureau betrokken bij de bouw van de site. Intern was een projectgroep van grote omvang samengesteld om de website van inhoud te voorzien. Na een succesvolle afronding van dit project, werd ik structureel betrokken bij de organisatie als communicatiemanager. In deze rol word ik op vaste basis ingehuurd om de communicatiestrategie te schrijven én zorgen dat deze succesvol geïmplementeerd wordt. Daarnaast beheer ik alle content op social media, ontwerp ik infographics en verzorg ik de crisiscommunicatie tijdens de coronaperiode. Daarnaast ben ik actief betrokken bij de implementatie van een nieuw intranetplatform voor alle medewerkers.

De grootste uitdaging in de (ouderen)zorg is de arbeidsmarkt. Elke organisatie heeft in de tijd waarin we leven het doel om meer handen aan het bed te krijgen. Ik ondersteun DrieGasthuizenGroep bij deze missie. Dit doe ik samen met een team van HR-medewerkers. Onze inspanningen zijn maximaal: van adverteren op social media kanalen, tot medewerkersverhalen, slimme inzet van Google en videografie. We verbeteren het imago van de zorg, laten zien waar toekomstige medewerkers terecht komen en waarom ze nou juist bij DrieGasthuizenGroep aan de slag moeten gaan.

Wat zegt de klant?

“Na de lancering van de website is Eva gaan fungeren als senior communicatie-adviseur en is zij in staat om vanuit de strategie de vertaling te doen naar passende communicatiemiddelen op een hele creatieve manier. Daarnaast nooit wars van uitvoerende taken. Eva is heel betrokken bij de organisatie waardoor de meeste collega’s niet eens weten dat zij niet in dienst is maar als zelfstandige werkt”
Marloes Derksen, kwartiermaker

“Ik heb met Eva veel projecten gedaan om de organisatie te laten zien en groeien. Een nieuwe website, werving campagnes en strategie vraagstukken zijn duidelijke resultaat gebieden. Eva neemt haar verantwoordelijkheid en weet door haar organisatiesensitiviteit goed samen te werken met alle lagen van de organisatie”
– Onno Ettema, adviseur arbeidsmarkt

Een greep uit de projecten voor deze opdrachtgever

Klik op de afbeelding om meer te zien.

Infographics kwaliteitsjaarplan

Crisiscommunicatie corona

Social media beheer

Deelname website projectteam

Regie foto en video

Infographic jaardocument