Achtergrond

Hi! Mijn naam is Eva Dortmans. Na mijn studie communicatie ben ik meteen begonnen met ondernemen. Mijn drijfveer is mijn brede interesse voor het vak. Waar anderen kozen voor specialisatie, koos ik voor brede ontwikkeling binnen het vak. Zodoende heb ik mij door middel van opleidingen en ruime praktijkervaring ontwikkeld op het gebied van strategie, positionering, design en techniek.

Een interessant speelveld

Het speelveld waarin Yimago zich bevindt zit tussen communicatie, design, techniek en psychologie in. Ik merkte dat veel mensen zich hebben gespecialiseerd in 1 van deze disciplines. Hierdoor moeten bij projecten vaak wel 2-4 bedrijven worden betrokken. Dit vond ik niet efficiënt qua prijs, tijd en consistentie. Yimago zit tussen deze disciplines in, met als hoofdactiviteit communicatie. Op het gebied van design kun je denken aan infographics, social media berichten en het ontwerpen van websites. Techniek zit in het ontwikkelen van een nieuwe website of projectbegeleiding bij de lancering van een nieuw intranet. Tot slot slaat psychologie op de positieve beïnvloeding van mensen door middel van principes uit de reclamepsychologie.

Over mij

Naast mijn passie voor mijn werk, ben ik dol op hockey, tennis en natuurfotografie. Ik ga graag met mijn Australian Labradoodle Charlie het bos in op zoek naar mooie kiekjes van dieren, bomen en landschappen. Bekijk mijn Instagramfeed hieronder ter inspiratie.

Op het sportveld ga ik altijd voor de winst. Als spelverdeler ben ik overal bij betrokken en vind ik het leuk om teamgenoten positief te coachen.